Foto: 
autor nepoznat

Svetski, a naš

Kolaju priče kako je Srbija okupirana zemlja od strane stranih okupatora, međutim, sve mi se čini da je Srbija okupirala svet, pa je neverovatno da se u Srbiji govori čak i srpski, obzirom na sijaset zaplenjenih reči drugih jezika. Srbizam je veoma čudna pojava koja se sve više ljavlja u svetu, jer Srbija izvozi svoju narodnu kulturu, što dokazuje činjenica da mnogo čitav svet veoma dobro zna i razume naše psovke. Obzirom na svakojake teorije zavere, velika je verovatnoća da Turska nije držala Srbiju i Bosnu pod okupacijom nekih 500 godina, već da je bila pod srpskom okupacijom, a mnogi veruju da je još uvek. I ne samo Turska.

Unazađena Srbija je okupirala svet na skoro svim poljima i po inicijativi naprednih građana nesebično deli naprednim državama svoju mladu nenaprednu inteligenciju, koja u rodnoj zemlji nema prosperitet, ukoliko nije napredni član vladajuće stranke. Naravno, napredni član vladajuće stranke ne mora biti napredno inteligentan, već može biti i napredno glup kao točak, pa će ipak imati obezbeđeno radno mesto sa pristojnom platom, pogotovu ako ima bližeg ili daljeg rođaka u nekoj naprednoj fotelji. Dakle, ni po babu, ni po stričevima, već samo po naprednoj liniji.

Ne deli država Srbija samo mladu inteligenciju, već u beli svet šalje i poluobrazovane, koji tamo šljakaju za veću kintu nego kod kuće. Ali, zato je Aleksandar Veliki, poslednji srpski car, pokorio svet, pa dovodi robove iz Kine i gradi Beograd na vodi, auto puteve i druge građevine, jer domaći stručnjaci nisu dovoljno stručni za obavljanje ovih poslova. Njegovo visočanstvo ne želi da Srbi, makar i neškolovani, rade fizičke poslove u Srbiji, pa zato uvozi robove iz arapskih zemalja, kojima daje status izbeglica, da se ne bi osećali podređeni. Da bi svetu prikazao svoju raskošnu veličinu, ovima daje pravo da propagiraju islam, da pljačkaju, siluju i pljuju po Srbiji na svakom koraku. Za to vreme domaći radnik radi za minimalnu platu, ponegde i po 12 sati dnevno, da bi obrezani robovi mogli da dobiju socijalnu pomoć, kao naknadu za visokokvalitetno lelemudanje. Obećao je da će biti bolje i obećanje je održao, tako što je organizovao nagradnu igru ‘besplatan sendvič’ koji svaki učesnik može pronaći u posebno obeleženim kontejnerima. Pa, ko još deli hranu besplatno? U posebnom izdanju nigerijskog atlasa Plavi Dunav, Srbija je obeležena kao AV carstvo, a hor Zulu džukela je dao predlog za novu himnu Ugande, Ave Aco, av, av,av...

Poslenji srpski kajzer je takođe i dokaz da su Srbi najstariji narod, ne samo na planeti Zemlji. Istorijski arhiv Grokona, planete u zasvežđu Veliki Krmak, koja je udaljena samo nekoliko miliona svetlosnih godina telefonom, dokazuje da su Grokonski car i naš car u istom genealoškom stablu, pa ne treba da bude čudno što Grokonski car u obraćanju Grokoncima ponekad zavija, a naš često grokće. Da bi ga srpski narod razumeo, često u svoje groktanje ubacuje asimiliranu stranu reč, a ponekad i reči koje samo on razume. Time dokazuje koliko je superioran u odnosu na druge vođe država, jer je mala verovatnoća da lideri Engleske, Nemačke ili Švedske tako vešto barataju srpskim jezikom, kao Aca svinjskim ili goveđim. Ali, međunarodnim jezikom groktanja barataju svi lideri, pa se veoma dobro razumeju i bez prevodioca. Čudni su putevi Acini.

Na žalost, narod Srbije često ne razume njegove napredne odluke, ali da bi balansirao između dve vatre, ponekad proda poneki deo zemlje Srbije. Naš napaćeni car teška srca mora da upropasti i državna preduzeća od vitalne važnosti i tako im drastično smanji vrednost, a onda ih ustupi na trajno korišćenje nekom stranom gospodaru. Strani gospodari toliko vole srpskog radnika, da u nekim preduzećima radnici kao zaštitnu opremu dobijaju i pelene, da ne bi habali obuću odlaskom na klonju. Ipak, radnička plata u preduzeću stranog gospodara je malo veća od plate radnika u preduzeću domaćeg, pa tako srpski radnik sve više radi za stranog gospodara. Strani gospodar u svojoj zemlji prijavljuje radničke plate u Srbiji kao i u svojoj zemlji, a razliku prijavljenog i isplaćenog trpa u svoj džep. Iz tog džepa ponekad podmaže mehanizam mašine za pranje novca i svi su zadovoljni. 

Komentari

Komentari