Foto: 
CandyDoll (rebeca dembo)

Senzaconalni senzacionalizam

Koliko ste se puta ‘navukli’ na pompezni naslov i obećavajuću fotografiju ispod istog da bi ste, nakon čitanja teksta shvatili da ste se uhvatili za duplo golo, odnosno ni za šta?! Bilo da su novine, knjige, filmovi, moda i sve bez veze u pitanju.

Znam, mnogo, previše puta. Na kraju ste razocarani, a dobili ste bas ono što ste hteli. Jeftini senzacionalizam za male pare i siroke narodne mase. A vi intelektualac, činjenica znalac, ne znate iskopat šanac… A, taj koji vas je rosno zajebao kao vanzemaljac, sam je sebi stranac i ostala sranja. Znalac, vegetarijanac. Plagijator.

Ne kukajte na sedmu silu, molicu vas, svako nadje ono sto trazi i sto zasluzi. Dakle, sami ste odabral, nije vam nametnuto nista na silu. Ne vadite se na zamenu teza da vam mediji plasiraju golu, nepatvorenu neistinu. Odnosno laz i to samo takvu. A što ste dopustili sebi da budete slagani, prevareni, obmanuti?!

Nije do medija, do vas je. Uostalom, oduvek je bilo hleba i igara i koliko para toliko muzike. Dakle, ne priznajem i ne prihvatam optuzbe da u ovom tekstu nema ni “s” od starlete.

Nadam se da vam je sada jasnije.

Vesna Milosavljević

Komentari

Komentari