Foto: 
Biron Howes - Lokacija Lepenski Vir

Ko i zašto lažira istoriju

Američka zastava nije mogla lepršati na vetru u bezvazdušnom prostoru meseca, niti je na mesecu postojala već instalirana kamera koja će snimati spuštanje Apola 11, kako smo to gledali na TV-u. Da Amerikanci nisu išli na mesec, to je danas i vrapcima jasno. Da prvi i drugi svetski rat nisu imali uzroke, motive i tokove o kojima govori zvanična verzija istorije, takođe je jasno. Da su se svi delovi aviona, prilikom rušenje kula bliznakinja 11.09.2001. istopili i nestali, a pasoši terorista ostali neoštećeni, naivno je do granica bizarnosti. Međutim, lažiranje i prikrivanje istorije seže i hiljadama godina unazad.

Lokalitet „Lepenski vir“, sa desetinama pratećih lokaliteta sa desne strane Dunava, od nemerljivog značaja za istoriju od pre 6 – 8.000 godina, potopljeni su. Lokalitet Vinča, star 4 – 6.000 godina je pretvoren u deponiju nuklearnog otpada i time izolovan za dalja istraživanja. Međusobno slične piramide na različitim kontinentima, koje prevazilaze arhitektonske i građevinske potencijale svoga doba su i za današnje građevinare neshvatljiv poduhvat. Nažalost, mnogi sadržaji iz tih piramida, koji bi puno toga pojasnili o tom istorijskom razdoblju, netragom su nestali. Najstariji tragovi svetske civilizacije se u Siriji besomučno ruše.

Da su neke civilizacije postojale i bile savremenije od ove danas, dokaz su megalitne građevine fantastične preciznosti, sa svojevrsnom zaštitom od zemljotresa, pa i nuklearnih udara, sagrađene pre nekih 12.000 godina, od granitnih blokova teških od 350 pa do neverovatnih 3000 tona. Takve objekte, današnjom tehnologijom nije moguće, ni sagraditi, ni uništiti. Te civilizacije su živele, bile naprednije od naše i nepovratno nestale. Ko ili šta ih je uništilo, verovatno nećemo saznati, jer je zvaničnoj nauci zabranjeno da ove objekte istražuje, pa ih i ne učimo iz istorije. Ako je istorija učiteljica života i može da predvidi neka nova događanja, prikrivanje istorije verovatno ima za cilj da nas spreči u razotkrivanju potencijalne katastrofe koja će i ovu civilizaciju verovatno uništiti kao i one prethodne. Svođenje svetske populacije sa sedam milijardi na jednu ili čak pola milijarde se može sresti u nekim planovima sumanutih centara

Napisao dr Milutin Milošević

Komentari

Komentari